diumenge, 23 de gener del 2011

Ken Robinson - Cambiando Paradigmas de La Educacion

3 comentaris:

  1. Aquest vídeo m’ha semblat molt interessant!!! Explica molt bé com està estructurada avui dia l’educació. És com una empresa!!!!

    Estic d’acord que s’educa als nens per què en un futur puguin treballar en una feina qualificada, però en realitat, sabem si el que ensenyem avui dia els servirà per aquí deu anys???

    Un altre tema que m’ha fet pensar aquest senyor, es què es veritat que els nens quant estan a casa tenen tantes coses en que entretenir-se, que els costa molt posar-se a fer els deures avorrits que els obliguem a realitzar tots els dies, però i dic jo i per què no canviem nosaltres també i els oferim la possibilitat de fer els deures d’un altra manera més divertida, més constructiva on ells participen d’una manera més creativa? Per què tots els nens han d’estudiar totes les matèries per igual, si cada nen es diferent a un altre?

    Cada vegada hi ha més nens amb el diagnòstic TDAH, no creieu que medicar a un nen que està perfectament de salut, per a que es calmés a les classes és un tema molt greu? Per què no ens preocupem més, per oferir-los altres alternatives? Crec que medicar-los i deixar-los a classe per fer el que per naturalesa no volen fer, és un error.
    Hi ha vegades que deuríem escoltar el que els nens volen fer, i la majoria de vegades no ho fem per què pensem que nosaltres tenim la raó i l’experiència, però... i si som nosaltres els que ens estem equivocant?

    Bé companys, us deixo aquí alguns interrogants? A veure si algú s’anima a deixar la seva opinió.

    ResponElimina
  2. HOLA AMPARO!!!!!

    Ja m'he fet seguidora teva. A veure si ara t'animes a penjar coses noves en el teu bloc perquè tens el mateix des del primer dia. L'únic que has fet de nou ha estat el fons i els famosos robots, que no sé quina gràcia et fan.
    Vinga, treballa una mica!

    ResponElimina
  3. Rosa!!!! Els robots són el futur, jejejeje!!!! I quina gràcia tenir-ne un d'aquestos per casa, per fregar, torcar la pols...jejeje!!!

    ResponElimina